HTML

Szülinapi torta

2012.06.15. 10:44 drcukrasz

juli torta.JPG

Hetek óta készültünk erre a napra. Szóba sem jött, hogy tortát cukrászdából is lehet rendelni. Végignéztük Peggy Porschen összes könyvét és a Wilson Katalógusokat. (Peggy Porschen Londonban él, és az egyik legnevesebb torta designer ma. A Wilson pedig egy amerikai cég, amely minden tortadíszítéshez szükséges eszközt gyárt és forgalmaz.) Végül abban maradtunk, hogy rózsaszín legyen, és E. készíti a virágokat rá. Így is lett. A torta maga mogyorós-csokoládés piskóta és Valhrona csokoládéból készült ganache-ból állt össze. Minden óvodásnak nagyon ízlett, sőt még Z.-nak is, aki pedig Boriska néni vidéki vajas süteményein nőtt fel, és soha nem szerette a fekete csokoládét. 

Ezekért a pillanatokért érdemes élni. Amikor egy 6 éves kislány kiváncsian kinyitja a hűtőt, meglátja a rózsaszín tortát, és könnybe lábad a szeme. És csak annyit mond: "Anya, annyira szeretlek."

Szólj hozzá!

Címkék: szülinap torta

A bejegyzés trackback címe:

https://drcukrasz.blog.hu/api/trackback/id/tr634589929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása