HTML

Szolgálati közlemény! -Torreblanca könyvek féláron

2012.04.15. 16:21 drcukrasz

Mindenkinek ajánlom, aki cukrászbolond! A Grupo Vilbo egy neves katalán kiadó, többek között a So good magazint jegyzi, amely a csúcs cukrászat, azaz a haute patisserie egyik legfontosabb félévente megjelenő kiadványa.  2012. április 14,15,16 - eddig tart az akció. Itt lehet…

Szólj hozzá!

A győztes a baszk avantgárd - Elena Arzak

2012.04.14. 21:03 drcukrasz

A főzés és a sütés nem olyan, mint a sport. Teljesen szubjektív, nehéz lenne olyan egyértelmű kritériumrendszert felállítani, mint amely a sportban létezik: ki a gyorsabb, kinek nagyobb a teljesítménye, ki hány gólt rúg. Mégis, az emberi természetben benne rejtőzik a…

Szólj hozzá!

Címkék: hír

CCC- Coca Cola Cake

2012.04.13. 10:05 drcukrasz

    Első hallásra teljesen abszurd. Vagy zseniális és tiszta Amerika. Valóban tükrözi az amerikai életérzést, azt, ahogyan ők vállalják magukat. Mintha azt mondanánk, hogy egri bikavér torta. Vagy azt hogy tokaji aszú torta (ami biztosan létezik is). A legzseniálisabbnak azt…

Szólj hozzá!

Címkék: hír

Se nem túró, se nem sajt

2012.04.12. 16:12 drcukrasz

Valamiért azt gondoltam, hogy a New York Times sérthetetlen. Ötletgazdának zseniális, a ricotta receptjét azonban módosítanom kellett. Még most is gyakran bátorságot kell vennem ahhoz, hogy egy recepten módosítani merjek. Sokáig azt gondoltam hogy a receptek sérthetetlenek. Hiszen…

Szólj hozzá!

Címkék: recept ricotta

A tojás margójára

2012.04.10. 21:16 drcukrasz

Legközelebb egy év múlva, addig is maradnak a képek. Se kalács, se sonka, csak egy kis fehér csokoládé ganache a gyerekeknek. Igazi Kinder tojás feeling, csak kicsit intenzívebb és töményebb. Volt is, aki nem bírt vele.  Felnőtteknek fekete csokoládé ganache-al, hogy az étcsoki…

Szólj hozzá!

Címkék: csokoládé könnyű recept

süti beállítások módosítása