HTML

Cupcake ATM

2012.06.01. 08:26 drcukrasz

 Az ATM-ről nekem még mindig a pénz, a bank, a gyorsaság jut eszembe. Lehet, hogy le vagyok maradva, mert manapság már nem csak pénzt lehet egy automatából kivenni. Lehet például süteményt is. Neem, nem dobostortát, de még csak zserbót sem. Macaront sem, ami pedig nekem már régen eszembe jutott. Itt most egy „cupcake“ automatáról van szó, amelybe reggel elhelyeznek kb. 600 darab különféle ízesítésű süteményt, amelyhez minden érdeklődő azonnal hozzáfér.

A Sprinkles Cupcake üzlet egy amerikai házaspár ötlete volt, akik korábban befektetési bankárok voltak. A lényeg, hogy üzleteikben egyetlenegy termék kapható: a cupcake, az viszont minden ízben, formában, színben. Hatalmas sikerükhöz hozzájárult az egyszerű, letisztult dizájn, a jó minőségű alapanyagokból készülő termékek és a kiemelkedő marketingtevékenység. Ha Barbara Streisand azt mondja, hogy ez finom, akkor neki ezt szinte mindenki elhiszi.

A cég minden modern kommunikációs eszközt megragad, hogy termékeit népszerűsítse. Amellett, hogy iPhone-applikációt fejlesztettek, Beverly Hillsben már automatákból is hozzá lehet férni ezekhez a finomságokhoz. 

Az idősebb korosztálynak mondani sem kell, hogy ilyen automaták már a szocializmusban is léteztek. Gyerekkoromban teljesen lenyűgözött a Batthány téren lévő föld alatti automatasor. A rántott húsos szendvicsek is jól néztek ki, de a legjobban természetesen a rózsaszín puncstorták tetszettek, amelyek azóta is M. barátnőm kedvencei. Hasonlót láttam Hollandiában is egyetemi éveim alatt. Ott inkább praktikus szerepe volt a gépeknek, olyan gyorsan tépték ki belőle a csirke satét (bambuszpálcikára húzott csirkefalatok mogyorószósszal) a fiatalok, hogy csak úgy csapódott az automata ajtaja.

Forrás: www.sprinkles.com

 


Szólj hozzá!

Címkék: hír automata cupcake

A bejegyzés trackback címe:

https://drcukrasz.blog.hu/api/trackback/id/tr234554519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása