HTML

Marcipánfigura helyett cukorvirág tanfolyam

2012.10.20. 22:02 drcukrasz


Lehet, hogy ódivatú vagyok, de nekem a tanulásról még mindig az jut eszembe, hogy előveszek egy tankönyvet, azt elolvasom, megtanulom, vagy beiratkozom egy kurzusra. Engem természetesen a cukrász szakképzések hoznak leginkább izgalomba. Nagy vágyam egyike, hogy egy 6 hónapos cukrász képzésen vehessek részt valamelyik jó nevű francia vagy spanyol iskolában (pl.: Cordonbleu, LenotreEscola de Patisseria). Persze ne legyünk nagyravágyóak, már egy 2 napos képzésnek is nagyon örülnék. A külföldi tanulmányutaknak mindig megvan az a varázsa, hogy lehet utazni, nézelődni, ismerkedni és töltődni, töltődni, töltődni.

Szerencsére vagy sem, olyan világban élünk, ahol már nem kell feltétlenül autóba ülni vagy repülőre szállni ahhoz, hogy valamilyen speciális szaktudáshoz jusson az ember. Manapság mindent lehet otthonról, irodából intézni, legyen az ételrendelés, bankolás vagy akár egy kurzusra jelentkezés. Szóval, így fedeztem fel ezt az érdekes lehetőséget, hogy a világ legjobb szakembereitől hogyan lehet úgy megtanulni valamit, hogy az ember nem utazik, nem költ csak és kizárólag a kurzus árára.

A torta dekoráció mint műfaj általában a fiatal lányoknál a legnépszerűbb. Ők még nem rohannak annyira, van idejük egy-egy cukorvirág elkészítésével órákat bíbelődni. Idealisták annyira, hogy a szülinapot nem cukrászdába való berohanással és egy gyors rendeléssel tudják le, majd utolsó percben: „legyen még egy marcipánfigura is” mondattal zárják le az ünnepi készülődést.

Nekik ajánlom ezeket az on-line tortadíszítő kurzusokat, amelyek elvégzéséhez nincs szükség utazásra, extra költésre, csak sok-sok türelemre és kitartásra.

A tanfolyamokat itt lehet megnézni: Craftsy

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: iskola

A bejegyzés trackback címe:

https://drcukrasz.blog.hu/api/trackback/id/tr544860188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása