HTML

Boldog Húsvétot! Happy Easter! Joyeuses Pâques! Felices Pascuas!

2012.04.05. 16:42 drcukrasz

Szép a Húsvét, mindenhogyan, kaláccsal, sonkával, hímes, festett, rajzolt, matricázott tojással. Nekem most ezek tetszenek a legjobban. 

3d_1.JPGpingu_1.JPG
piscodelia_1.JPG



cinta_1.JPG

 

A cukrászatban is, mint sok más szakmában, létezik divat, design és trend. A modern cukrászat képviselői minden eszközt és lehetőséget megragadnak, hogy a szakma hagyományos felfogásán túl ízben, formában, színben valami újat mutassanak. Spanyolországban sok olyan cukrászmester van, aki a modernség tekintetében túltesz még francia kollégáin is. Az egyik ilyen híres mester, Oriol Balaguer. 

A 41 éves, szakmai körökben csokoládéiról híres katalán cukrász édesapjától leste el az első szakmai fogásokat. Ferran Adria El Bulli éttermében 7 évet töltött, majd saját műhelyt és üzletet nyitott. 

Jelenleg Barcelonában, Madridban és Riyadh-ban van saját boltja. Évente 2 sütemény és csokoládé kollekciót készít, ahogy az egy modern cukrászhoz illik.

Csokoládé kollekcióját kóstoltam, tényleg különleges. Nem csak az íze, de csomagolása is. Minden estére tartogatttam egyet - az a fajta élmény! 

Forrás: http://www.sogoodmagazine.com/blog/2012/03/oriol-balaguer-designs-2012-easter/


Szólj hozzá!

Címkék: húsvét csokoládé

A bejegyzés trackback címe:

https://drcukrasz.blog.hu/api/trackback/id/tr424340983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása